RobZombie
New Member
- Reaction score
- 56
Страшен филм,Лоши момчета 1,2 , др не се сещам :Д
гледал сам ги
Страшен филм,Лоши момчета 1,2 , др не се сещам :Д
Този форум стана просто нямам думи,преди на мен ми казваха приказваш за пари приказваш за тва за онва,сега като ме няма е още по-зле!
Е погледнах темата за торентите и от торенти го обръщат на това колко чифта адидас имал SNG,добре боли ме гъзъ колко чифта имаш ако те вкарам в гаража и ще си кажиш бах в магазините няма толко кутии но не е там въпроса кака му взимала 600$ началана заплата а сега и двойно,коя ще да е тази фирма бе търикат?
+това много грешно мислене имаш,"като не си учил се спасяваш",за да не кажа почти всички ще кажа половината от вишистите в българия не си работят по специалността и не взимат заплата над 600 лева!
Ето например в фирмата имаме АГРО Инженерка която е касиерка,прави си изводите за живота сам не те карам да ме слушаш но не се залъгвай че като учиш ще имаш розов живот.
Ето,за това говоряМИ аз познавам един човек 2 виши и работи Барман, Що ли , щото е такива като СНГ без да правят нищо отиват и им взимат местата, връзкарчетата долни
Ето,за това говоряТова че си се образовал в България не ти гарантира хубава работа и още по-малко охолен живот.
Ето това е лошото на всичко което се случва младите българи опъват ластика и повече не се връщат в България а за сметка на това,турците и циганите се въдят като мухи!че то на 90% не ти го гарантира, чужбина!!
Ето това е лошото на всичко което се случва младите българи опъват ластика и повече не се връщат в България а за сметка на това,турците и циганите се въдят като мухи!
Еми щото държавата го прави , това да бягат не може един циганин да зима повече помощи от колкото един българин . Майка докато взимаше помощи , по не до колкото ми е казвала е взимала 60 лева а един циганин взима 80-100 лева на дете. Какво по дяволите 0.о . Е за това АТАКА на власт да ги избие и готово !
еми и аз миналата година като завърших и на мангалите от класа им дадоха по 3000лв стипендия за да учат