- Reaction score
- 2
Здравейте,
Някой има ли функция написана на PHP за Expanded inventory #1 и #2 ?
Трябва ми, тъй като искам да разширя маркета, който разработвам и да може и от там да се продават айтъми
Ако може направо някаква функция или да ме насочите какво да правя, за да стигна до там ...
В момента може да се продават айтъми от инвентара и warehous-a, но както написах, искам и от exp инвенторито да може...
Знам, че трябва да селектирам Inventory от Character таблицата и да правя нещо с нея, но не знам какво...
Имаме DMNCMS nulled, но там има това:
Гледах, гледах и нищо не ми дойде на ума... Може би в по-късен етап мога и да разбера сам какво да правя, но за сега реших да пиша тук, тъй като може някой да ме насочи...
Ако знаете някой уеб, който е релийзнат тук, може да го споделите ако има функциите, които ми трябват...
Някой има ли функция написана на PHP за Expanded inventory #1 и #2 ?
Трябва ми, тъй като искам да разширя маркета, който разработвам и да може и от там да се продават айтъми
Ако може направо някаква функция или да ме насочите какво да правя, за да стигна до там ...
В момента може да се продават айтъми от инвентара и warehous-a, но както написах, искам и от exp инвенторито да може...
Знам, че трябва да селектирам Inventory от Character таблицата и да правя нещо с нея, но не знам какво...
Имаме DMNCMS nulled, но там има това:
Code:
public function load_inventory($inv = 1, $server = '')
{
$server = ($server == '') ? $this->session->userdata(['user' => 'server']) : $server;
$items_array = str_split($this->Mcharacter->char_info['Inventory'], $this->website->get_value_from_server($server, 'item_size'));
$inventory = [];
$items = [];
$loop = [12, 76]; //default inv
if($inv == 2)
$loop = [76, 108]; //store
if($inv == 3)
$loop = [108, 140]; //exp inv 1
if($inv == 4)
$loop = [204, 236]; //exp inv 2
for($a = $loop[0]; $a < $loop[1]; $a++){
$inventory[$a] = !empty($items_array[$a]) ? $items_array[$a] : str_pad("", $this->website->get_value_from_server($server, 'item_size'), "F");
}
Гледах, гледах и нищо не ми дойде на ума... Може би в по-късен етап мога и да разбера сам какво да правя, но за сега реших да пиша тук, тъй като може някой да ме насочи...
Ако знаете някой уеб, който е релийзнат тук, може да го споделите ако има функциите, които ми трябват...