Весело искарване!

Bupyc™

New Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
504
Reaction score
327
Както някои от нас ( аз) може би вече сме на градусс :d
Тааа пожелавам приятно изкарване на настоящите празници на всички , бъдете щастливи и по малко двулични :d това е от мен
 
И аз пожелавам това на всички ! Да си прекарате жестоко и без много големи пиянски истории, че после няма да можете да пишете ;)
 
И аз пожелавам това на всички ! Да си прекарате жестоко и без много големи пиянски истории, че после няма да можете да пишете ;)

Ние от сега сме почнали ... няма спасение с пиенето :d Весели празници на всички и от мен :)
 
Даже можете да споделите какво са ви дали за Коледа като подаръци. На мене лично ми дадоха един половер заради това, че апартамента е в основен ремонт ама аз не сикам да се изнеса и да ида в другия докато не се спре с тракането и седа тука и сам си надул музика за да не ги слушам майсторите какво правят ;]
 
Весели Празници на вси4ки и от мене :) И каквото си желаете да ви се сбьдне!
 
Весело изкарва на празниците и от мен :)
 
Е кво да се прави тука дето сам аз на пампорово е бахти студа(-21 градуса) кво няма да пиим :d
 
Весело изкарване на сички и от мене (полека с градусите :d )
 
как полека ве ей ! 1 пат в годината е нова година :d :d :d напивайте се ама пиите бавно! АЙДЕ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ !
 
весело искарване на празниците и от мене и умната с алкохола че той на никой не прощава
 
:)

Скъпи приятели, искам да ви пожелая много здраве, щастие, любовни наслади и много луди купони през Новата Година. :party: Внимавайте с алкохола :wasntme: ! Весело посрещане на Новогодишната Нощ :party: !!!

Малко поздравче с една много хубава песен... (може на някои хора да не им хареса, ама нищо ::p: )


:drinks_drunk: Ивана - Добра среща, приятели :drinks_drunk:
 
31.12.08 / 18:48


Така, весело прекарване на новата година , пийте здраво и още по здраво и най- здраво, абе колкото можете.. все пак един път в годината се случва.. аз вече съм почти пиян и сеа пиша за последно сигурно чак на втори ще ме видите тука щото с компанията казахме ,че сядаме и унищожаваме всичкия алкохол на света !!!
 
айде пичове дойде най очакваният ден , да се разцепиме (тези който могат :mm: ) пожелавам на всички всичко най най весело прекарване :sun: ако не се появя скоро значи съм умрял от сврях доза алкохол ::D: