Българите ставаме малцинство у нас до 2050г

Да почваме да ги избиваме докато е време :x
Толкова ли е трудно да ги изселят... да направят закон да плащаш за всяко родено мангалче да видим дали ще се плодят толкоз...

Относно изселването - нали видяхте кво стана с българските циганьори от Франция? Върнаха си ни ги. С други думи, където и да си пратим боклуците - ще ни ги върнат обратно. На никой не му трябва сметта на човечеството.

Относно закона за плащане при всяко родено цигане - нали се сещаш, че ако въведат тоя закон, всички мангали ше почнат да се оплакват? Пак няма да им достигат правата и пак българите ше сме виновни за положението им. И не на последно място - кой "цийн" би платил данък за родено мангалче? Та те имат по 10 деца в семейство, представи си да плащат по 200 лева на дете - 2000 лева - кой български мангасарян ше плати тая сума..??

Изводът знаете ли къв е? Мангалска ни е държавата - мангалска ше си и остане. За това не се чудете що всеки втори студент емигрира - щото спасение няма (поне разумно).

peace . (баси романа стана ;d)

ааа, и ПП: Тая тема верно не е за такъв форум.
 
Хора, искрено ви моля да не дискутирате такива теми във форум, предназначен за компютърни игри, развлечение и т.н., поради простата причина, че се излагате и падате на нивото на циганите.
Всички ги хейтват(те са си за хейтване), но по-голямата част от т.нар. хейтъри нямат моралното право да го правят.
Замислете се върху следните "критерии", които би трябвало да покривате, за да може наистина да се имате за по-висши от циганите:
1.Имате ли нужното ниво на грамотност по български език?
2.Имате ли образователния ценз и компетентността нужна за по-нататъчно развитие?
3.Имате ли перспектива за това в коя сфера да се реализирате и правите ли нужното?
4.Ако вече сте се реализирали, усъвършенствате ли уменията си?

и сега следват нападките от хората, които не са разбрали за какво говоря...

Лека вечер.

1.това е General Discussion което значи че може да се дискутира всичко
2. а ти кой си че да казваш кой какво да прави
3. а ти имаш ли перспектива за това в коя сфера да се реализирате и правите ли нужното?
сега на някой може би ви е смешно на други не ги интересува но след няколко години нещата ще стоят по корено различен начин
 
Мчи хади да я махаме тая тема вечи