S sharkyy New Member Joined Feb 3, 2012 Messages 1 Reaction score 0 Feb 3, 2012 #1 Здравейте! имам следния проблем. Влизам в Сървър на му да играя, след като помолих 1 приятел да ми даде F.O. итем и като посоча на него ме изхвърля от самата игра, някакви идеи ?? :s
Здравейте! имам следния проблем. Влизам в Сървър на му да играя, след като помолих 1 приятел да ми даде F.O. итем и като посоча на него ме изхвърля от самата игра, някакви идеи ?? :s
x3mSm New Member Joined Dec 24, 2009 Messages 37 Reaction score 2 Feb 13, 2012 #2 Нов Windows и ще се оправи !
alex_vidi Member Joined Jan 17, 2010 Messages 206 Reaction score 16 Feb 19, 2012 #3 x3mSm said: Нов Windows и ще се оправи ! Click to expand... ХАХАХА ФИЛМИ. ВИЖ ДАЛИ ИМАШ ПОСЛЕДНИТЕ DRIVERS ЗА ГРАФИКАТА НА ВИДЕОКАРТАТА АКО ПАК НЕ СЕ ОПРАЙ ПРОБЛЕМА МИ ПИШИ В СКАЙП
x3mSm said: Нов Windows и ще се оправи ! Click to expand... ХАХАХА ФИЛМИ. ВИЖ ДАЛИ ИМАШ ПОСЛЕДНИТЕ DRIVERS ЗА ГРАФИКАТА НА ВИДЕОКАРТАТА АКО ПАК НЕ СЕ ОПРАЙ ПРОБЛЕМА МИ ПИШИ В СКАЙП