[Help] Web DS Ranking

Dea7h

Admiral General Aladeen
Reaction score
428
Някой ако има скрипт за ДС класация да даде плс - с МуУеб 0,8 съм ... :think:

само dobata ot xtyling май я има и няма да я даде

само dobata ot xtyling май я има и няма да я даде

Верно? Аз си я направих ама няма да му я дам нарочно, да се научи да ползва Search Button.

Верно? Аз си я направих ама няма да му я дам нарочно, да се научи да ползва search button.

помогни му на момчето вместо да го отблъскате само ...
не всеки е перфектен в нещо
покажи му какво да прави или направо му дай това което търси и да не се спами в теми

абе diablo21 аре не говори много някои да те е питал ?

абе diablo21 аре не говори много някои да те е питал ?

Този пък заблудения с баничка в ръка ^^

К'во като е питал бе ? Човека иска да разбере ти не си ли питал преди ,че и още питаш...

Last edited:
aбе дс класация има ф класацията на обикновенния му уеб 0.8....

aбе дс класация има ф класацията на обикновенния му уеб 0.8....

И най-якото е ,че не баца :wasntme:

ако имаше аз няма да питам

jijiji ти си бати н00ба само вкиаш моа моа пък релеасес 1 дс класациа която даже немой да тръгне земи се фани да напраиш нещо да те пофалят не да те плуят ..

jijiji ти си бати н00ба само вкиаш моа моа пък релеасес 1 дс класациа която даже немой да тръгне земи се фани да напраиш нещо да те пофалят не да те плуят ..

warden тебе като те гледам ти си 10 пати по голям ^^^

Абе пич.. знаеш ли колко ме *** дали ще ме уплюват ? Аз си правя за мен, всичко от което се нуждая :) А колкото до релиисите ми си е точно въпрос на избор. Форумът си е форум, за да си изказват хората мненията :)

Бихте могли да се придържате към темата. Иначе ще трябва да я заключим...

Dea7h, бях си направил на времето една ранг листа за Devil Square, ще ти я ъплоудна тези дни, че в момента не съм си удома.

dea7h, бях си направил на времето една ранг листа за devil square, ще ти я ъплоудна тези дни, че в момента не съм си удома.

Идеално ще се получи. И на мен ми трябва. ;]

И аз искаммммм :D DWBaHuO ако ни направиш тази услуга да упнеш този ранкинг златен ще си.

кое не работи ?
пробва ли мойто там дето съм дал ?

да и него пробвах на сървър 97д не работят