Holder New Member Joined Dec 27, 2010 Messages 434 Reaction score 43 May 6, 2012 #1 Трябва ми скрипт, който да вкарам в MuOnline в QA и да изтрива даденият акаунт, не всички акк-та а само 1, някой може ли да направи подобно нещо ?
Трябва ми скрипт, който да вкарам в MuOnline в QA и да изтрива даденият акаунт, не всички акк-та а само 1, някой може ли да направи подобно нещо ?
Holder New Member Joined Dec 27, 2010 Messages 434 Reaction score 43 May 25, 2012 #2 Holder said: Трябва ми скрипт, който да вкарам в MuOnline в QA и да изтрива даденият акаунт, не всички акк-та а само 1, някой може ли да направи подобно нещо ? Click to expand... Ъп
Holder said: Трябва ми скрипт, който да вкарам в MuOnline в QA и да изтрива даденият акаунт, не всички акк-та а само 1, някой може ли да направи подобно нещо ? Click to expand... Ъп
oveRLuckEd New Member Joined Apr 28, 2008 Messages 1,776 Reaction score 398 May 25, 2012 #3 delete from MEMB_INFO where memb___id = 'account' delete from VI_CURR_INFO where memb___id = 'account' и във всички други таблици където insert-ваш разни данни за акаунта и от там го изтрий Reactions: Holder
delete from MEMB_INFO where memb___id = 'account' delete from VI_CURR_INFO where memb___id = 'account' и във всички други таблици където insert-ваш разни данни за акаунта и от там го изтрий
Nesquik New Member Joined Mar 9, 2012 Messages 104 Reaction score 11 May 25, 2012 #4 Какъф е проблема при mumakera ?
crazzybg New Member Joined Sep 24, 2009 Messages 172 Reaction score 20 Jul 24, 2012 #5 здравей Nesquik said: Какъф е проблема при mumakera ? Click to expand... май си объркал темата говорят за друго нещо...
здравей Nesquik said: Какъф е проблема при mumakera ? Click to expand... май си объркал темата говорят за друго нещо...