Critical New Member Joined Aug 18, 2009 Messages 3 Reaction score 0 Aug 19, 2009 #1 имам проблем с ОДБЦ като го стартирам не ми излиза ништо.Обикновено като го стартира някой друг излиза ок и cancel, а на мен като го стартирам не м иизлиза ништо и за това ен мога да си вкльча сервера
имам проблем с ОДБЦ като го стартирам не ми излиза ништо.Обикновено като го стартира някой друг излиза ок и cancel, а на мен като го стартирам не м иизлиза ништо и за това ен мога да си вкльча сервера
naiden4o New Member Joined Aug 19, 2009 Messages 199 Reaction score 8 Oct 7, 2009 #2 еми потарси си по добро одбц . явно в това има проблем
naiden4o New Member Joined Aug 19, 2009 Messages 199 Reaction score 8 Oct 12, 2009 #3 А нека аз да попитам , възможно ли е ОДБЦ да се настрои за диск Е ?
C cToKaTa New Member Joined Jul 29, 2008 Messages 18 Reaction score 4 Nov 8, 2009 #4 да просто му дай десен бутос след което "edit" и кадето пише примерно " C:/ го прашиш на E:/"
naiden4o New Member Joined Aug 19, 2009 Messages 199 Reaction score 8 Nov 8, 2009 #5 cToKaTa said: да просто му дай десен бутос след което "edit" и кадето пише примерно " C:/ го прашиш на E:/" Click to expand... По принцип трябва да е настроено , където ти е windowsa
cToKaTa said: да просто му дай десен бутос след което "edit" и кадето пише примерно " C:/ го прашиш на E:/" Click to expand... По принцип трябва да е настроено , където ти е windowsa