Earth made by bacardi
Не се ласкай не си правил ти фонта
Аз съм тук от 2010(не че това има някакво значение) и подкрепям knif3r, не защото мисля че не си го правил ти, а защото си избиваш комплексите правейки се на мъж в DarksTeam.
Добре си го правил ти, но това ли е начина да отговориш на някой който твърди обратното?Ти пък най-малко трябва да пишеш, ако искаш и от 2008г да си се регистрирал боли ме кура, тая година се роди на бял свят и седна пред компа в даркстеам, на такива като вас мога да ви кажа само ЕДНО, ЛИЧНО АЗ СЪМ ГО ПРАВИЛ И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА. и никакви мнения не ми трябват, всичко хубаво
Курво ако не престанеш да пишеш в темите, ще те науча от къде си и ще те пречукам ясно ли е? Линчо аз съм го правил и можеш само да завиждаш и да пишеш комплексарски коментари. Мишко който ме познава от тоя форум знае дали съм аз.
Join Date: Jan 2012, тая година ми се регистрирал и ще пише глупости моляти се, трябва да те е срам ве боклук, не искам да виждам повече, твой постове в моите теми ЯСНО?
Добре си го правил ти, но това ли е начина да отговориш на някой който твърди обратното?
Не знам кой кога се е родил, но ти се държиш адски детински.
Аве лайнар защо ме караш да ти намеря истинският създател на фонта а? Не казвам, че ти не си го качил но не си го правил и за да те улесня : София, Люлин4, Бл.464, Вх.Б, Ап.18
Можеш да дойдеш с 310, 111 , 7 , 6 както ти е удобно звъниш ми един телефон. И ще се разберем.. Курва е тая която е родила изтърсак като теб.. И последно да кажа.. Комплексара тук си ти повтаряш някакви уроци от psdguides.*** и се правиш на голям, но и сопола не бих си хвърлил по теб ти си можеби последния Psd Newbie към който ще се обърна аа и да питам кафявия прилеп ти ли си го правил
Не струваш спукан презерватив такъв
И последно да кажа в този форум съм от доста повече време от теб просто подобно на някои мои познати бях баннат заради саморазправи с деца като теб които акъла им е между краката
Ти не се бъркай където не ти е работа моето момче... Против теб нямам нищо и затова си пестя думите обаче остани неутрален и не защитавай Мар1о защото си нямаш и на представа какво к*пел*нце е..
Не се бъркам никъде и не защитавам марио а обратното той мен.. Просто изразих мнение, че GreatMu много фантазира и той ме забърка (Моето Момче)
Posted by GreadBitch : никакви мнения не ми трябват
Като не ти трябват мнения защо пишеш Up?
Сюзи, охлади страстите малко..аз съм тук отпреди теб така че мълчи и не си ги избивай ти твоите комплекси че като гледам ти си единствения комплексар в този форум...
Фонта не е нищо особено, а вие изписахте цял роман за него. Колкото до GreatMu продължаваш да си оставаш толкова комплексиран колкото беше и когато се подвизаваше под ника "bacardi".
На .PSD-то изглеждат по хубави :Ей Ви *.PSD стига сте писали напразно коментари: не е твой, не си го правил и такива подобни. Псувайте се, карайте се, но не тук, с псувни не си помагате!