newguy Well-Known Member Joined Nov 23, 2008 Messages 644 Reaction score 572 Jul 6, 2010 #1 Здравейте. Някой има ли monstersetbase за фън сървър, който да не се използва от всеки втори. Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях.
Здравейте. Някой има ли monstersetbase за фън сървър, който да не се използва от всеки втори. Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях.
AirwaveS Active Member Joined Jan 3, 2009 Messages 783 Reaction score 160 Jul 6, 2010 #2 newguy said: Здравейте. Някой има ли monstersetbase за фън сървър, който да не се използва от всеки втори. Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях. Click to expand... За коя версия ти трябват? Имам едни за Сезон 4 ,аз съм си ги правил ако ги искаш драсни ЛС. Reactions: newguy
newguy said: Здравейте. Някой има ли monstersetbase за фън сървър, който да не се използва от всеки втори. Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях. Click to expand... За коя версия ти трябват? Имам едни за Сезон 4 ,аз съм си ги правил ако ги искаш драсни ЛС.
Life Well-Known Member Joined Nov 13, 2008 Messages 1,367 Reaction score 509 Jul 6, 2010 #4 AirwaveS said: За коя версия ти трябват? Имам едни за Сезон 4 ,аз съм си ги правил ако ги искаш драсни ЛС. Click to expand... Ако имаш за 97d fun Е ПРЕКРАСНО ИЛИ НЯКОЙ ДА има ... със monsters във BC DC a-y
AirwaveS said: За коя версия ти трябват? Имам едни за Сезон 4 ,аз съм си ги правил ако ги искаш драсни ЛС. Click to expand... Ако имаш за 97d fun Е ПРЕКРАСНО ИЛИ НЯКОЙ ДА има ... със monsters във BC DC a-y
pafa7a Well-Known Member Joined Jul 9, 2009 Messages 1,402 Reaction score 820 Jul 6, 2010 #5 newguy said: Здравейте. Някой има ли monstersetbase за фън сървър, който да не се използва от всеки втори. Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях. Click to expand... кажи какви грешки ти е дало, или постави пример на това което си сложил да видя каде грешиш
newguy said: Здравейте. Някой има ли monstersetbase за фън сървър, който да не се използва от всеки втори. Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях. Click to expand... кажи какви грешки ти е дало, или постави пример на това което си сложил да видя каде грешиш
newguy Well-Known Member Joined Nov 23, 2008 Messages 644 Reaction score 572 Jul 6, 2010 #6 Monster attribute нещо си но сега видях, че сървъра работи. Airwaves ми прати много добри ще използвам тях. Благодаря на всички.
Monster attribute нещо си но сега видях, че сървъра работи. Airwaves ми прати много добри ще използвам тях. Благодаря на всички.
Aragorn Well-Known Member Joined Apr 11, 2008 Messages 1,257 Reaction score 312 Jul 6, 2010 #7 newguy said: Monster attribute нещо си но сега видях, че сървъра работи. Airwaves ми прати много добри ще използвам тях. Благодаря на всички. Click to expand... да не би да си превишил лимита на животните?
newguy said: Monster attribute нещо си но сега видях, че сървъра работи. Airwaves ми прати много добри ще използвам тях. Благодаря на всички. Click to expand... да не би да си превишил лимита на животните?
newguy Well-Known Member Joined Nov 23, 2008 Messages 644 Reaction score 572 Jul 6, 2010 #8 Не аз бях стигнал до 10тия ред.
crazyboy New Member Joined Aug 21, 2008 Messages 2,110 Reaction score 496 Jul 6, 2010 #9 имам на Devil Mu ако искаш драсни лс Reactions: newguy
Life Well-Known Member Joined Nov 13, 2008 Messages 1,367 Reaction score 509 Jul 6, 2010 #10 А някой има ли за 97d ;( fun
Bo$cH37o New Member Joined Mar 21, 2010 Messages 367 Reaction score 67 Jul 9, 2010 #11 newguy said: Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях. Click to expand... Не чакай да ти дадът. Изработи си сам едни монстри не слагаи много спаундове защото от това ти дава тези грешки. Има лимит на спаундовете.
newguy said: Аз направих опит да направя едни но при пускането даде 2 грешки и до там спрях. Click to expand... Не чакай да ти дадът. Изработи си сам едни монстри не слагаи много спаундове защото от това ти дава тези грешки. Има лимит на спаундовете.