B BOGABS New Member Joined Oct 7, 2008 Messages 21 Reaction score 1 Jun 28, 2009 #1 Проблема е че каквато и раса да избера ме прави Dark Wizard .Ако някой знае и може да ми помогне да пише тука . Благодаря предварително!
Проблема е че каквато и раса да избера ме прави Dark Wizard .Ако някой знае и може да ми помогне да пише тука . Благодаря предварително!
Filth New Member Joined Aug 16, 2008 Messages 209 Reaction score 29 Jun 28, 2009 #2 BOGABS said: Проблема е че каквато и раса да избера ме прави Dark Wizard .Ако някой знае и може да ми помогне да пише тука . Благодаря предварително! Click to expand... Най-добре махни change class.
BOGABS said: Проблема е че каквато и раса да избера ме прави Dark Wizard .Ако някой знае и може да ми помогне да пише тука . Благодаря предварително! Click to expand... Най-добре махни change class.
B boianx New Member Joined Jul 30, 2008 Messages 402 Reaction score 58 Jun 28, 2009 #3 Вземи от друг webshop и при мен го е правил на Season 3 когато бях..
B BOGABS New Member Joined Oct 7, 2008 Messages 21 Reaction score 1 Jun 28, 2009 #4 boianx може ли да ми пратиш именно този class.php с който ти се оправиха защото всеки webshop който гледам са 1 и същи. Благодаря
boianx може ли да ми пратиш именно този class.php с който ти се оправиха защото всеки webshop който гледам са 1 и същи. Благодаря