[Help] Hackers

TheCrow

New Member
Reaction score
10
Значи проблема е следния...наскоро направих сървър и доста хакерчета се насъбраха.ползват някъф хак за едитване на статса, аддване на итеми и т.н...въпроса ми е какви са начините да ги спра.по принцип знам как но сега си смених уиндоуса от хп на уиндоус 7 и доста програмки не бачкат включително и sygate firewall.Обикновенния firewall ми е изключен защото като е пуснат хората немогат да се кънектват в саита и в играта.адвам easyphp-то в firewalla обаче няма ефект...ако някои знае как мога да ги спра да казва колкото се може повечко начина...за предпочитане е да обяснявате по подробно. Благодаря ви :]

(ако не си го оправил)на моя сервер бяха си адвали от mu editores може да го оправиж като истегли6 портблокер блокира6 тези портове 55960 & 55962 на мен ли4но е блокиран 55960 за6тото от 2-рия неможеха да влизат в сервера :д :)

мерси много за инфото...ако може дай някъв линк за сваляне на тая програмка :]

мога да добавя само: тръгнал да пуска сървър от бета ос

Намери ме в скайп да ти оправя windows firewall (ще го настроя да могат да влизат в сервера ти и ще си защитен)

Нa windows 7 да пускаш съръвр... голяма грешка ^^
Относно firewall-a най добре си сложи WinGate. При него firewall-a е една от най малките функции но пък това е най функционалния free firewall за windows с който можеш да се пазиш от DoS, SyN да затваряш портове, за забраниш port scan и т.н. ;]

аз през FireWall единствено базова за6тита съм си напраил :D

а ако говорим за sygate на мен миналия път ми прецака комп за вас незнам...

и сега какво windows ли трябва да преинстал заради един тъп firewall (think)

и сега какво windows ли трябва да преинстал заради един тъп firewall (think)

еми да на уиндоус 7 сървър ... no comment (rofl)

ае като не си на ясно закво се обаждаш?!сигурен съм, че може да стане и с тоя win...
каде с програмка, каде от firewalla обаче никой неси прави труда да хелп...

sygate е personal firewall.
Демек да си защитиш PC-то а не да си защитаваш сървъра ^^^
До някъде пази но има много по добри firewall-и предназначени за това които не товарят колкото нея само трябва да питаш google ;]

Allow 80
Allow 44405
Allow GS port (default 55901)
Allow GS 2 port (само ако имате)
Block all incoming TCP connections

Не виждам защо трябва да блоквате порт-овете един оп един...

Last edited:
е знам, че има много...имам минимум 10 свалени на компа обаче незнам как се работи с тях...последния път като пробвах да инсталирам една нещо се беше бъгнало и хората неможеха да влизат в сървъра, дори и след като я изтрих...от тогава не барам firewalli...

Така може би ако си иснталираш 1во- Microsoft Net Framework 3.5 може и да ти тръгне Sygate Firewalla! Но за този уиндолс нз дали и това ще помогне!