dMod New Member Joined Jan 24, 2009 Messages 215 Reaction score 16 Apr 10, 2009 #1 Значи имам проблем с 97д+99 версията ГМ та немогат да се телепортират пробвах как ли не : /gmove Nick Map X Y /move Nick Map X Y /move Map Немогат никак да се мовкат как се оправя този бъг? EDIT:Fixed Last edited: Apr 15, 2009
Значи имам проблем с 97д+99 версията ГМ та немогат да се телепортират пробвах как ли не : /gmove Nick Map X Y /move Nick Map X Y /move Map Немогат никак да се мовкат как се оправя този бъг? EDIT:Fixed
N nAkaTa New Member Joined Mar 28, 2009 Messages 27 Reaction score 7 Apr 15, 2009 #2 отвори си message_eng.wtf ако си на друго си го отвори което ти е и си провери командите там ги пише защото явно са ти променени ПП: отвори файла с WTF едитор виш в дата.бг или **********
отвори си message_eng.wtf ако си на друго си го отвори което ти е и си провери командите там ги пише защото явно са ти променени ПП: отвори файла с WTF едитор виш в дата.бг или **********
kopeletapo Member Joined Apr 10, 2009 Messages 234 Reaction score 19 Apr 20, 2009 #3 giggless said: Значи имам проблем с 97д+99 версията ГМ та немогат да се телепортират пробвах как ли не : /gmove Nick Map X Y /move Nick Map X Y /move Map Немогат никак да се мовкат как се оправя този бъг? EDIT:Fixed Click to expand... Пич пробвай така /Move Nick 0 130 130 lorencia :tmi:
giggless said: Значи имам проблем с 97д+99 версията ГМ та немогат да се телепортират пробвах как ли не : /gmove Nick Map X Y /move Nick Map X Y /move Map Немогат никак да се мовкат как се оправя този бъг? EDIT:Fixed Click to expand... Пич пробвай така /Move Nick 0 130 130 lorencia :tmi:
root Active Member Joined Feb 18, 2009 Messages 336 Reaction score 97 Apr 20, 2009 #4 giggless said: Значи имам проблем с 97д+99 версията ГМ та немогат да се телепортират пробвах как ли не : /gmove Nick Map X Y /move Nick Map X Y /move Map Немогат никак да се мовкат как се оправя този бъг? EDIT:Fixed Click to expand... Сподели за поколенията как си го Fix.
giggless said: Значи имам проблем с 97д+99 версията ГМ та немогат да се телепортират пробвах как ли не : /gmove Nick Map X Y /move Nick Map X Y /move Map Немогат никак да се мовкат как се оправя този бъг? EDIT:Fixed Click to expand... Сподели за поколенията как си го Fix.
diablo21 Banned Joined Sep 9, 2008 Messages 1,052 Reaction score 475 Apr 20, 2009 #5 сигурно като е махнал и пак е сложил права на гм-то
dMod New Member Joined Jan 24, 2009 Messages 215 Reaction score 16 Apr 20, 2009 #6 Написах ,че съм го оправил защото сложих други сървър файлове ^^
Damian Team Member Joined Jun 12, 2008 Messages 623 Reaction score 583 Apr 20, 2009 #7 giggless said: Написах ,че съм го оправил защото сложих други сървър файлове ^^ Click to expand... Колко хитро :yes:
giggless said: Написах ,че съм го оправил защото сложих други сървър файлове ^^ Click to expand... Колко хитро :yes: