[Help] GameServer

fearmilen

Member
Reaction score
6
значи имам проблем с ГеймСървара ..... опитвахда променя експирианса на сървара ми но с едиторите не става ..дава ми гре6ка на един фаил cammonserver че не може да сеива едитора настроиките......пробвахме и ръ4но от самия фаил да ги променим но явно ни6то не става...дори сега като се влезне в сървара и бие6 с герои не дава никав експириенс.....незнам какво да права...някои ако може да помогне 6те се радвам...мерси предварително:sweat::sweat:

кажи коя версия ти е сървъра ?
и какво се опитваш да направиш и какво ти дава ?

кажи коя версия ти е сървъра ?
и какво се опитваш да направиш и какво ти дава ?

Ами на 97д+99и е версията

иначе се опитахме с ServEdit да променим експириенса и разни др не6та по сървара...като % на дропа и др там не6ат и като се сейва дава ерор 80 мися че беше...и 4е не може да сейва върху cammonserver.cfg

след тия опити се опитахме и ръ4но да променим настроиките в тоя фаил....направихме ги но ни6то не се промени освен че са като влезне6 в играта и бие6 гадини не дава никав експириенс...само ги килва6 и падат итеми там и зен без да дава експириенс.....

трябва ни някав едитор дето работи или някои да обясни как да ги направим настроиките по подробно ако е възможно да е обеснението и как да оправим пак да дава експириенс като биеш гадините......

Икспириънса се променя от commonserver.cfg тябва да е така Addexp = , нещо такова беше.

това че като биеш нети дава ехп да качваш левел е от Monster Hp направи го 80 и ще се оправи

значи това с монстер хп-то го оправих са дава експириенс но пък не мога да го реголирам смисал да го направя по малък са е на 250 у6 пък в арена с герои 350 лвл дига като луд дори и маь лвл не мога да го направя :( някои да помогне

някой 6е помогне ли ..... 4е не могад а се оправя

ем тогава тва ще ти помогне ако си кодер :Д
exp bar fix

Мако не схва6там кво то4но е това ...едно 4е не ми отваря линка и 2-ро 4е това което намерих на тоя линк в гоогле са някви и аз незнам какви не6та....въпроса ми бе6е някои знае ли някв едитор или ръ4но от каммонсървар.....файла да го промеян ....