m0v3r New Member Joined Feb 14, 2010 Messages 306 Reaction score 2 Apr 1, 2010 #1 Някой знае ли какво представлява този бъг и съответно как да си го оправим?
oveRLuckEd New Member Joined Apr 28, 2008 Messages 1,776 Reaction score 398 Apr 5, 2010 #3 Как ще го оправиш след като не го знаеш бе Мисля, че бъга беше когато остават от 15 до 10 минути не ражда животни, но не съм сигурен.
Как ще го оправиш след като не го знаеш бе Мисля, че бъга беше когато остават от 15 до 10 минути не ражда животни, но не съм сигурен.
hdimitrov New Member Joined Dec 20, 2009 Messages 404 Reaction score 26 Apr 5, 2010 #4 oveRLuckEd said: Как ще го оправиш след като не го знаеш бе Мисля, че бъга беше когато остават от 15 до 10 минути не ражда животни, но не съм сигурен. Click to expand... е то това не е бъг ами не са написани в monstersetbase.txt
oveRLuckEd said: Как ще го оправиш след като не го знаеш бе Мисля, че бъга беше когато остават от 15 до 10 минути не ражда животни, но не съм сигурен. Click to expand... е то това не е бъг ами не са написани в monstersetbase.txt
oveRLuckEd New Member Joined Apr 28, 2008 Messages 1,776 Reaction score 398 Apr 5, 2010 #5 hdimitrov said: е то това не е бъг ами не са написани в monstersetbase.txt Click to expand... Еми аз за други проблеми в DS1 не се сещам, спомням си че в някой сървър ставаше на дума за бъг в DS1, но мисля че беше този.
hdimitrov said: е то това не е бъг ами не са написани в monstersetbase.txt Click to expand... Еми аз за други проблеми в DS1 не се сещам, спомням си че в някой сървър ставаше на дума за бъг в DS1, но мисля че беше този.
hdimitrov New Member Joined Dec 20, 2009 Messages 404 Reaction score 26 Apr 5, 2010 #6 ами ако е това, нека напише пича, ще му дадем чудовища за ДС1
m0v3r New Member Joined Feb 14, 2010 Messages 306 Reaction score 2 Apr 5, 2010 #7 oveRLuckEd said: Как ще го оправиш след като не го знаеш бе Click to expand... Ти четеш ли първия ми пост или просто ей така да отбележиш мнение? Бях чувал, че с този DS бъг могат да взимат боксове или нещо такова, подобно на shadowbug-а, но до колко е вярно незнам. За това питам какво представлява. Иначе ако проблема е в чудовищата, аз си имам.
oveRLuckEd said: Как ще го оправиш след като не го знаеш бе Click to expand... Ти четеш ли първия ми пост или просто ей така да отбележиш мнение? Бях чувал, че с този DS бъг могат да взимат боксове или нещо такова, подобно на shadowbug-а, но до колко е вярно незнам. За това питам какво представлява. Иначе ако проблема е в чудовищата, аз си имам.