[Help] 1 Проблем

th3n3x7

New Member
Reaction score
3
Здравейте.
Имам 1 проблем когато пусна сървър на 99б+ (HARD e) и когато го пусна до 24ч. ми крашва Joint Servera какъв е проблема ?

Last edited:
ама какво става крашва ли ти какво ?! пробвай само с рестарт на ConnectServer-a, ако успееш да влезеш в игра след това, сменяш ConnectServer-a и виж дали пак ще имаш проблем ;]

П.С: Препоръчвам ти на BoR Team ConnectServer...

мисляче ти спира в 0 часът ако е така. направи си папка log в muserver и в gameserver
и може ти се оправи

Стига сте плямпали глупости , намери си едни свестни eventitembagove и няма да имаш този проблем :)

Стига сте плямпали глупости , намери си едни свестни eventitembagove и няма да имаш този проблем
(xaxa)

вии луди ли сте ве eventbagove олеле господи помилвай
пич начи как така ти крашва има разлика между краш и фреезе ;) обясни по подробно

Ако крашва - използвай този на Season 3 или 3EP2!
Ако фрийзва - използвай пак JS на сезон 3 или 3Еп2, но сложи рестарт на CS и JS на всеки 1 час!

Здравейте.
Имам 1 проблем когато пусна сървър на 99б+ (HARD e) и когато го пусна до 24ч. ми крашва Joint Servera какъв е проблема ?

Най-лесния начин намираш някой зарибен геймър и го правиш гм, оставяш му теам или внц и му казваш да ти оправя краша. После си излизаш на вън без да се притесняваш че сървъра ти е краш.

абе вие вобще не мислите :D смени си JoinServer-a