Точно тия хакове дето тои е написал няма да се спрът такаако си на лан мрежа намери каде пише порт 44405 и си го смени на 44403,44402,44401 до тук аз лично сам го правил и работи намри каде пише порт 44405 и трябва да има един друг 5550... до него или поднего нешто такова с беше,после в клиента в лаучера и там слагаш дрто портче и си готов
sloji portbloker
А ти пиши на кирилица. Пък като ти гледам сайта на сървара, направо ми иде да повърна от правописа ти.
Ами аз лично се справих с проблема със Sygate http://darksteam.net/showthread.php?t=361
Блокваш всички портове на сървъра оставяш само CS JS и gameservers и тря да си готов
Точно тия хакове дето тои е написал няма да се спрът така
Може да се спре hahamu така обаче ако някои разбира повече ще оправи порта и пак ще влиза...
Шансът е:
Сменяш портовете,пакваш маин-а (за да не видят портовете) и слагаш някаква защита срещу сканирането на портовете и ботовете поне няма да бачкат...Но мисля че пак могат да се видят портовете(тъи като се е конектнал играча ако погледне с кои порт се е конектнал...).
Майн няма никаква връзка с портовете!Ако имаш антивирусна(интернет секюрити)тя ти изписва дали да разреши конект към ХХХХХ порт(от това няма защита!) How to pack main.exe