[Help] Странно DB

newguy

Well-Known Member
Reaction score
572
Здравейте. Имам проблем с базата данни на 99b+. Когато изтрия някой акаунт или герой през enterprise manager-а след това в игра не мога да направя нов със същото име. Същото се отнася и до сайта. Дава ми...

"The statement has been terminated."

Как мога да оправя проблема?

Сигурно записва имената на героите в друга таблица. Пробва ли да го изтриеж с едитор?

Не. Когато ги трия от играта няма проблем. Потърсих из всичките таблици. Даже проблема дойде като почнах да пиша 1 система за контакти. Тя има същия проблем. Имаше 1 такъв запис изтрих го и сега не иска да направи същия.

gerojte se zapiswat w nqkolko tablici, ne samo w edna zaradi towa ne stawa ot EM... trij gi s editor

Даже проблема дойде като почнах да пиша 1 система за контакти. Тя има същия проблем. Имаше 1 такъв запис изтрих го и сега не иска да направи същия.
Не става дума само за герои или акаунти. Трил съм доста пъти на различни версии и съм нямал проблем.

от AccountCharacter изтрий само името на героя който искаш да изтриеш и от таблицата Character - героя и си готов :)

Проблема не е само с герои или акаунти. Създадох напълно нова таблица. Направих 1 запис изтрих го и след това не мога да правя отгоре.

Може да е от MSSQL-a или MySQL-a (незнам къде какво ползваш)

Ами написах го за секи случай :D:

Може да е от клиента, но щом и на друго нещо е така незнам...

Ами нали като правиш героя си влязъл от маина който е в клиента на муто :D

Нещо не мога да загрея какво общо има клиента с това че дори и в нова таблица когато изтрия запис и после добавя същия ми дава грешка. (think)

Нещо не мога да загрея какво общо има клиента с това че дори и в нова таблица когато изтрия запис и после добавя същия ми дава грешка. (think)

Ти пък ся...
Пробва се да не бъде пасивен във всяка тема..