[Help] Проблем с чудовищата

crazzybg

New Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
172
Reaction score
20
искам да ви попитам (да поясня че винаги на мене :) ) защо както всичко си беше наред с монстерчетата и изведнъж нещо им стана става дума за 5 дена онлайн без спирания без промени и както си бяха на ред и сега някакси все едно бягат от самия герой :) .. дали ресовете влияят на това ?
или е някакво внушение на мен и потребителите ?
 
Ако говориш, че като сложиш дупка и те бягат от дупката, това става само докато не се убият няколко пъти за 1-2 часа после не мърдат.. а ако нямаш това в предвид а просто не те бият а бягат от теб... сложил си си права на Админ, те не могат да те бият и се разхождат наляво надясно.. друго няма какво да е..
 
тцтцтц голяма терца си как ще бягат бре просто това е моб и си обикаля ако постоиш 2-3мин. макс 5 и ще дойде ти кълве.:Д
 
Holder ако беше за дупка знам но мисля че горе несъм споменал за дупка :) смешното е че радиуса им е не повече от Х2 Y2 да речеме :) и от време на време бягат от героя и не идват до него трябва да се отиде до тях и да се убият :) 30-40 мин стоя и зяпам как пича (моба) е забил на 1 см от мене и неще да дойде в радиуса на магията ( БК ) :) и ми е много весело :) но явно от одавна несъм виждал МУ за това е проблема :)

за да може да ме разберете тъй като сам съм си ги слагал ръчно съм гледал от другите монстери
как са сложени и само съм заменил ID то на чудовището и се чудя за това :
40 6 2 44 92 50 97 -1 10
това -1? за какво е ?
а и като избягат от тебе на разтояние на което неможе да ги достигнеш си остават там за винаги ? някой можели да даде савет как да се оправи това нещо ?



EDIT : А може ли да е и от това ( Направих един потребител ГМ след като се сабраха 10 онлайн и неговия герой е БК забелязах че на Ctlcode неговия герой е с цифра 8 ( както си е стандартно) а всички други ( БК та само ) са с 0 ? тази нула нещо прече ли и трябва ли да е изтрия защото май от тогава шпчнаха проблемите когато му дадох права.
 
Last edited: