T tonioo New Member Joined Jul 20, 2011 Messages 3 Reaction score 0 Jul 24, 2011 #1 Здравейте има проблем при намирането на клиет за сервер 99б+ сичко по сервара е точно но като флезна с някакув клиен и ми исписва че иска нова версия пробвах няколко клиента все същия проблем ... плс ХЕЛП ....
Здравейте има проблем при намирането на клиет за сервер 99б+ сичко по сервара е точно но като флезна с някакув клиен и ми исписва че иска нова версия пробвах няколко клиента все същия проблем ... плс ХЕЛП ....
d00k13 Member Joined Mar 5, 2009 Messages 87 Reaction score 11 Jul 26, 2011 #2 Изтегли си MainEditor и си сложи сериал-а и айпито на сървър файловете
T tonioo New Member Joined Jul 20, 2011 Messages 3 Reaction score 0 Jul 26, 2011 #3 Сичко е окей обаче ся имам проблем сичко пускам и ми дава дисконект фром д сервер ..... защо така ?
d00k13 Member Joined Mar 5, 2009 Messages 87 Reaction score 11 Jul 26, 2011 #4 провери си айпитата...ако си с рутер слагаш глобалното айпи в ConnectServer и Iplist.dat и локалнот в Muserver/data/lang и в comonnenserver.dat
провери си айпитата...ако си с рутер слагаш глобалното айпи в ConnectServer и Iplist.dat и локалнот в Muserver/data/lang и в comonnenserver.dat
Life Well-Known Member Joined Nov 13, 2008 Messages 1,367 Reaction score 509 Jul 26, 2011 #5 Момчето ти каза,изтегли maineditor и промени seriala на играта . който се намира във data/lang/chs/kor/commonl.cfg или нещо от сорта ако не се лъжа.
Момчето ти каза,изтегли maineditor и промени seriala на играта . който се намира във data/lang/chs/kor/commonl.cfg или нещо от сорта ако не се лъжа.