Сега деинсталирай го ресни си компютъра и след като го рестартираш направи това:
Quote:
Стъпка 1
1. Като за начало използвайте уеб сървър Xampp
2. Ето как се инсталирва за тези който незнаят click
3. Принципно всеки знае, че след инсталация на даденият сървър после се влиза в
http://localhost/security и се въвеждат пароли и т.н е това не е нужно според мен. Ето какво ще направите след инсталирането на уеб сървъра:
- Отивате в папката на Xampp (C:/xampp - примерно) и изтривате папките phpAdmin и Security
4. Препоръка от мен е да не си слагате форума на компютъра на който сте пуснали сървъра си или уеб сайта и така ще се оттървете от още един начин за пробив и кой е той...?
- Отворете контролният панел на Xampp и спрете работата на MySql (винаги когато пускате наново уеб сървъра спирайте MySql напълно ненужен е ако нямате уеб пакет който да работи с него )
Стъпка 2
1. Настройка на C:\xampp\apache\conf\httpd.conf. Отворете го с Notepad.exe примерно и направете следните промени в него:
- Търсете ThreadsPerChild (default 250) и го променете на ThreadsPerChild 99999
- Променете IP-to което Ви е дадето там 127.0.0.1 на глобалното Ви IP.
2. Настройка на C:\xampp\php\php.ini. Отворете го с Notepad.exe примерно и направете следните промени в него:
- Търсете disable_functions и го променете на disable_functions = system,exec,shell_exec,passthru,error_log,ini_alte r,dl,pfsockopen, openlog, syslog, readlink, symlink, link, leak, popen, escapeshellcmd, proc_close,proc_get_status,proc_nice,proc_open,pro c_terminate,escapeshellarg,pcntl_exec
- Търсете safe_mode и го променете на safe_mode = On
- Търсете safe_mode_gid и го променете на safe_mode_gid = On
- Търсете file_uploads и го променете на file_uploads = Off
След всичко това като го направите и вече сте готови рестартирайте уеб сървъра си или за мен ще е най-добре рестартирайте компютъра си.
преди да го направиш това което съм написал отгоре провери дали папка XAMPP стой, ако още я има я изтрий и започни с всичко което съм написал горе.
Препоръка от мен е да си свалиш ето тази XAMPP 1.7.1 - kaldata.com - IT News, Software, Hardware, Games версия на XAMPP.
След като направиш всичко което съм написал горе и сложиш отново уеб сайта пиши тук в темата ако има нещо