[Help] Проблеми или? 1.0l

n3v3rdi3

New Member
Joined
Dec 20, 2011
Messages
2
Reaction score
0
Имам сървър на версия 1.0л, проблемите са ми 3:

1. Струва ми се че БК или има много спийд, или прави много дмг, по съм склонен да повярвам, че дмг - а е проблемен, защото свалих файл на 1.0м версия и съм направил speed по него. Проблема е че 2 бк - та на Max се свалят от 2 хит-а, аз поне съм играл 5 сървъра в който се биехме по 2-3 минути, че чак ръцете ни заболяваха от помпене на колби :)))), дето се вика искам да го направя така че сета да има значение, защото сега ги бия със set със reflect :D

2. Trade буг! Имам trade пичове, но не навсякъде. Примерно в щадюм ( арена ) има trade, в лоренция в центъра няма, но дръпнете ли се настрани малко и оооооп има trade. ( обърнах форума за този проблем и намирам само как се дупило, как да се защитим и така нататък, извинявам се ако не съм видял нещо, така щях да спестя нерви на вас и на мен :) )

3. Последният ми проблем е много весел, пиша и него защото така и така ще ми прочетете темата, може и да ми помогнете и за него. Златните тантали! хаха правя ги на 2 милярда кръв, вдигам атаката и дефенса им двойно, и все пак умират от 1 хит :)



Файловете са на Му Алиянце, не са лоши имаше проблем със speed -a аз го оправих, иначе като цяло останаха тези бъгове и това че дисцоннества един път когато мишката мине през Dark Хоурсе на ДЛ-то. Като цяло весел сървър се получи! Моля ви не ми пишете безсмислени коментари, ще съм благодарен на всяка ваша помощ!



P.S. Извинявам се за правописните грешки, пиша от Онлайн кирилизатор :Д


Поздрави на всички пичове !!!! :)