[Help] Препоръчана Система за Сървър на Mu Online

trepa4a_3

New Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
300
Reaction score
14
Хора имам 1 Проблем който не мога да го разреша !!! Преинсталирам компютъра си вече 4 Пъти и ми дава 1 и съща грешка !!! Това е защото май нещо е станало с този тучник. Истрих си локален диск C:\ и D:\ и се опитах да го преинсталирам и да си възтановя нормалният си баланс да няма никакви вируси. Проблемът е такъв че НЕ мога да си направя стабилна системата......... Като инсталирам някоя програма и АВТОМАТИЧНО ми се забранява "Диспечера на задачите и някой от Услугите ми ......." Това не знам на какво се дължи........ Нерото ми прави 1 и съща грешка вече 4 Пъти..... С версия сам 6.6 и се опитвам да направя BOOT CD или BOOT DVD и ми показва грешка която ми се повтаря многократно....... Това не знам защо така става.... Моля ви помогнете , дайте линкове със Свясна версия на Windows XP и на неро за да успея да си запиша диск и да си оправя системата. Това ме мъчи вече 1 Седмица. Инсталация след инсталация и 1 и съща грешка. Опитвал съм какво ли не и без резултат. Аз както член на форума ви омулявам за помощ ....... От никъде не могат да ми помогнат........ Нито мога да си вляза в скайп ....... Нито да направя сървър ....... Ще съм ви много благодарен да ми помогнете...... Ако обичате ми дайте линкове с СВЯСНИТЕ ФАЙЛОВЕ защото моите имат вирус изтеглеих ги от Zamunda.net ...... Ако може да са Boot.............. или AutoBoot ...... се тая мъчи ме това от доста време ..... Не мога да намеря свесен Уиндоус ..... Помогнете ........
 
Пич аз сам с този Windows не ми е правил никога проблеми ако и тои ти прави е от твоя телевизор :) Zamunda.NET :: Логин дано сам помогнал.
 
изтегли си чист (без "custom edition" без "integrated...") SP3, като този: Windows XP Professional Corporate Edition SP3.torrent
Но за сървър, не само аз ами и всички други ще ти кажат: ОТДЕЛЕН КОМПЮТЪР! ;)
и за да се отървеш от вирусите, форматирай целия диск.
 
Този проблем със забраняването на task manager-а на един приятел го правеше май и още го прави, като няколко пъти преинсталирва XP-то. Сега е на 7ца и няма проблеми, но виж свали си някой уиндоус от които момчетата ти дадоха линк и ти ако не можеш да си го запишеш помоли някой приятел, да ти го направи :)
 
И аз го имах това е вирус. След като преинсталирам виндовса го нямам проблема като пусна нета забива ми за няколко секунди и пак ставаше тай, после истеглих касперски антивирусната преинсталирах виндовса инсталирах си антивирусната без да пускам нета или някакви настройте пуснах фулл скан и всичко се оправи :)

Ако проблема го имаш и искаш направи да пусниш антивирусната да го исчистиш няма да стане. Първо преинсталваш виндовса после инсталираваш антивирусната фулл скан и си ок. Без да пускаш нета щото пак ще ти стане тъй. Не забравай следвай всичко кото съм написал горе стъпка по стъпка.
 
:)

дам мн е важно да се инсталва windows с изключен мрежов кабел :) и да се сложи антивирусна преди да се пусне нета :)
 
и без инет как ще и инсталираш дефиницийте?? :)