Здравейте.Търся човек с който да изградим Му сървър.Като цяло си нямам на идея нито от сървър нито от сайтове/форуми (не чак никаква, но не достатъчна, за да изградя нещо сам).Склонен съм да се уча, което и ще направя и вече съм започнал.Трябва ми човек, на който мога да разчитам.Да направим нещо качествено и доходоносно.
Няма да се лъжем.Всичко това го правя зареди парите.
Разполагам с машина на която да се пуснат сървърите, декември месеце ще се ко-локира в дейта център още една сървърна машина.Разбира се ОС-то ще е Линукс, дистрибуцията ще е Debian 6.0 .
Партниора ми в това начинание трябва да отговаря на следните критерий :
1.Да разбира от направата на Му сървъри
2.Да е амбициозен
3.Да има 16 навършено години
4.Да е от София
5.Да има понятие от направата на сайт/форум (тук и аз ще помагам)
6.Да е готов да отреагира максимално бързо при създал се проблем
Надявам се да срещна подобен човек, с който можем да направим нещо добро.
Има много добри сървъри с които дори и не мога да се конкурирам, но съм длъжен да опитам.
Аз съм от София, на 17 години.Повече информация за мен ще научите след като се свържете.
Връзка с мен :
Емайл - [email protected]
Skype - dtakov3
Хора, които не отговарят на по-горе написаните изисквания ще ги помоля да не се свързват с мен.
Благодаря и се надявам тук да намеря правилния човек
Няма да се лъжем.Всичко това го правя зареди парите.
Разполагам с машина на която да се пуснат сървърите, декември месеце ще се ко-локира в дейта център още една сървърна машина.Разбира се ОС-то ще е Линукс, дистрибуцията ще е Debian 6.0 .
Партниора ми в това начинание трябва да отговаря на следните критерий :
1.Да разбира от направата на Му сървъри
2.Да е амбициозен
3.Да има 16 навършено години
4.Да е от София
5.Да има понятие от направата на сайт/форум (тук и аз ще помагам)
6.Да е готов да отреагира максимално бързо при създал се проблем
Надявам се да срещна подобен човек, с който можем да направим нещо добро.
Има много добри сървъри с които дори и не мога да се конкурирам, но съм длъжен да опитам.
Аз съм от София, на 17 години.Повече информация за мен ще научите след като се свържете.
Връзка с мен :
Емайл - [email protected]
Skype - dtakov3
Хора, които не отговарят на по-горе написаните изисквания ще ги помоля да не се свързват с мен.
Благодаря и се надявам тук да намеря правилния човек