dMod New Member Joined Jan 24, 2009 Messages 215 Reaction score 16 Feb 17, 2009 #1 Някой ще можели да ми обясни как да добавям линковете в Startup.exe.Изтеглих си с3 еп1 файлове ,но вътре липсва Startup.Хора ,които са свободни моля да ми обеснят подробно за предпочитане :chuckle: Мс..
Някой ще можели да ми обясни как да добавям линковете в Startup.exe.Изтеглих си с3 еп1 файлове ,но вътре липсва Startup.Хора ,които са свободни моля да ми обеснят подробно за предпочитане :chuckle: Мс..
RaFa Team Member Joined Jan 24, 2009 Messages 785 Reaction score 484 Feb 18, 2009 #2 Startup.exe>Stop Auto Start>Configuration После пишеш каквото ти трябва (там в ляво) и после цъкаш на Add Пример: Program Caption: DataServer 1 Path: dataserver1\ ExeName: dataserver1.exe ExecuteParametr's: 55960 0 И после цъкаш на дискетката (горе в дясно) за да запамети настройките.. и това е И после си го стартираш Ако искаш мога да кача моя (и аз съм с с3е1 и после само ще си ги пренастроиш)
Startup.exe>Stop Auto Start>Configuration После пишеш каквото ти трябва (там в ляво) и после цъкаш на Add Пример: Program Caption: DataServer 1 Path: dataserver1\ ExeName: dataserver1.exe ExecuteParametr's: 55960 0 И после цъкаш на дискетката (горе в дясно) за да запамети настройките.. и това е И после си го стартираш Ако искаш мога да кача моя (и аз съм с с3е1 и после само ще си ги пренастроиш)