Archon New Member Joined Apr 13, 2010 Messages 325 Reaction score 25 Aug 1, 2010 #1 Не знам защо, но в калима няма чудовища . Проверих MonsterSetBase , но не е от там някой да помогне ?
Не знам защо, но в калима няма чудовища . Проверих MonsterSetBase , но не е от там някой да помогне ?
energ New Member Joined Mar 25, 2010 Messages 324 Reaction score 30 Aug 1, 2010 #2 Archon said: Не знам защо, но в калима няма чудовища . Проверих MonsterSetBase , но не е от там някой да помогне ? Click to expand... GS дава ли някакъв еррор ? провери внимателно
Archon said: Не знам защо, но в калима няма чудовища . Проверих MonsterSetBase , но не е от там някой да помогне ? Click to expand... GS дава ли някакъв еррор ? провери внимателно
Archon New Member Joined Apr 13, 2010 Messages 325 Reaction score 25 Aug 1, 2010 #3 energ said: GS дава ли някакъв еррор ? провери внимателно Click to expand... Не никакъв error неми дава...
energ said: GS дава ли някакъв еррор ? провери внимателно Click to expand... Не никакъв error неми дава...