[Req] Набирам екип за голям проект в Mu Online

gogo543

New Member
Joined
Dec 8, 2018
Messages
7
Reaction score
3
Здравейте!

Аз се казвам Георги, но повечето от вас ме познават като ZooMweBG.
Решил съм, че ще разработя сървър на 0.99b, като вече имаме работещи файлове, клиент и сайт.
Сървъра ще бъде доста различен от другите, тъй като ще наблегнем на изживяването от преди години, без лесни айтъми от webshop, с много фармене на боксове, правене на крила и т.н!
Трябва ми човек, който разбира от интеграция и настройки на webshop(подкарахме един, но до колкото знам има проблеми със защитата) Искам да направим warehouse в сайта, да могат хората да си складират jewels и т.н.
В сървъра също така живот и здраве ще има парични награди и парите, които ще идват от Webshopa ще се връщат в сървара и ще отиват за играчите(С изключение на парите за хостинг и т.н.)
Целта е да създадем едно готино community за всички играчи и да вдъхнем малко живот на Mu Online, тъй като нещата не вървят нагоре.
Имам изградена аудитория покрай стрийма и ютюб и мисля, че ще съберем достатъчно хора за сървъра!

Ако някой е запознат наистина добре с тези неща и може да помогне моля да ми драсне съобщение или тук във форума или на Facebook страницата ми - https://www.facebook.com/ZooMweBG/

Поздрави,
ZooMweBG
 
Ти би ли играл сериозна игра на Fortnite (примерно) , в която държиш да победиш с random-и от твоят отбор? Едва ли ще си губиш времето и нервите. И точно поради същата причина никой сериозен, който има знанията и опита да пусне сървър с всички останали периферии не би се хванал.

Естествено, ако имаш конкретен въпрос и искаш да ти се помогне, тук има много хора които биха го направили от сърце.

Успех с проекта.
 
  • Like
Reactions: Brazil
В интерес на истината, да играл съм с рандоми и съм печелил и да вече няколко човека ми писаха. Тук става въпрос за сериозен проект и нямам желание да разкривам цялата информация в форума. Ако ти не искаш да помогнеш не е проблем, ще се намери някой друг.

И съм написал какво реално ми трябва за сайта:
Искам да направим warehouse в сайта, да могат хората да си складират jewels и т.н.

Благодаря за коментара.
 
Last edited:
В интерес на истината, да играл съм с рандоми и съм печелил и да вече няколко човека ми писаха. Тук става въпрос за сериозен проект и нямам желание да разкривам цялата информация в форума. Ако ти не искаш да помогнеш не е проблем, ще се намери някой друг.

И съм написал какво реално ми трябва за сайта:
Искам да направим warehouse в сайта, да могат хората да си складират jewels и т.н.

Благодаря за коментара.

Мисля, че разтълкува думите ми много погрешно и то е точно защото не ме познаваш, както и аз теб. Но ако беше си написал домашното и проверил че имам 488 поста от които 682 лайка за 4 години е показателно дали и колко съм помогнал. Не съм казал, че няма да помогна, а че не мисля че някой, който наистина има знанията и опита да си пусне сървър сам би работил за теб. Защото темата ти е със заглавие, че ти набираш екип, което продполага кой ще е шефа нали така?

Както и да е успех с проекта, аз след твоето изказване наистина не бих ти помогнал, а и щом имаш подкрепа вече едва ли ще имаш нужда.
 
Аз не търся някой който да пусне сървъра за мен, тъй като вече имам работещ, сайт, сървър, уебшоп и клиент. Търся човек, който може да ми помогне с довършителните дейности по сървъра, защото ако трябва да ги направя сам ще ми отнеме повече време от колкото на някой, който вече е минал през това. Не търся някой който да работи за мен, а някой който може да отдели няколко часа, за да помогне да довършим сървъра, защото това е за доброто на цялото Mu Online community, тъй като никой от сегашните сървъри не се развива и не се променят от 10години насам, което за мен не е адекватно. Никой не прави адекватна реклама и никой не раздава адекватни награди за хората в сървъра.

От предния ти коментар се разбра, че никой който може, не би помогнал едва ли не и до някъде съм съгласен, защото от това което разбрах, поне 5 човека ми писаха с обясненията да не се занимавам, защото другите сървъри веднага ще ми свалят моя, защото не харесват конкуренция и това идва от хора с голям опит в тази сфера, но аз все се надявам, че ще се намери поне един адекватен пич, който наистина е навътре в нещата и не ми обяснява как не може да стане сървъра и как да не се занимавам, а ще каже - Давай пич, да го направим.

Поздрави,
Георги
 
  • Like
Reactions: h4ck and dota-sdso
Успех Георги, уважaвамe това, което се мъчиш да направиш и ти пожелаваме успех.
Подпис: RozaMu Team!
 
  • Like
Reactions: gogo543
Благодаря!
Пожелавам успех и на вас с развиването на сървъра!
 
  • Like
Reactions: Tyx
Според мен да пуснеш поне едно демо на сайта няма да е зле..
Има хора, които биха помогнали обаче ако си взел първия сайт който си видял и си го сложил в папката xampp и си цъкнал /install/ тва значи че ще имаш много главоболия, както и за човека който се втурне да ти помага...
Знам го от личен опит, не като съм помагал, а като са ми помагали на мен.
Иначе успех.
 
Пробвахме няколко сайта вече и в крайна сметка сме се спряли на DTweb 2.0
 
Как мога да се свържа с теб? За предпочитане Discord / Line
Честно казано нямам никакъв интерес към подобни проекти, но ще помогна безвъзмездно с всичко от което имате нужда, стига да не ме притискате със срокове. Готовите сайтове, сглобени на принципа Франкенщайн не са решение, ако наистина държите да се отличавате.
 
Здравей, можеш да ми пишеш във Facebook страницата по горе или на този дискорд - ZooMArmY #3083