[Req] МуОнлайн сървър хостър

w0lf11

New Member
Reaction score
26
Така така....трябва ми хостърче за сървърче 80-120 експирианс версията ще я решим в последствие.За УебШоп няма да говорим!Категорично не! Гарантирам файлове,сайт,доста хора онлайн, добра защтита ;)
Системни изисквания:
2-4 GB Of Ram
3200-4000+..2.21-5.00 GHz Processor

Еми това е :) Ако има навитаци пишете в темата (angel)

И какво ще спечели този хостер ?

Ами най вероятно е голям ... след като го хакнат и ще трябва да си преинсталне компа. :)

Ами най вероятно е голям ... след като го хакнат и ще трябва да си преинсталне компа. :)
Пич 1-во не ме познаваш, за да говориш
2-ро не е по темата-СПАМИШ
3-то ако ми направиш сървър, който не мога да хакна ще те поздравя
Коментара ти е тотално безполезен и с извинение глупав :)

Last edited:
Говоря на Dea7h ;] щом казва, че ще хакнат мой сървър значи разбира и може да направи добър и защитен сървър :)
П.С. ко ми спамиш и ти?
www.danger-mu.com аиде даваи ти :)

ДОБРЕ БЕ ХОРА УПОМНЕТЕ СЕ!!!!!!!!!!ГОВОРЯ НА Dea7h МОГА ДА ХАКНА НЕГОВ СЪРВЪР ГАРАНЦИЯ!!!!!!!!!НЕ СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ МОГА ДА ХАКНА КОЙТО И ДА БИЛО СЪРВЪР ........ЧЕТЕТЕ И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА НЕГРАМОТНИ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА ОБЯСНЯВАМ!

И кво печели хостера ако мога питам ??? ще си държи pc 24/7 за да ти държи твощ сервер..... и то без никва ползва попринцип за сериозен хостер се плаща или трябва да сте близки....така секи може се навие и да хоства макс 1 седмица и да ти каже "не ми се занимава и без тва нямам полза" (nqh) (xaixai)

И кво печели хостера ако мога питам ??? ще си държи pc 24/7 за да ти държи твощ сервер..... и то без никва ползва попринцип за сериозен хостер се плаща или трябва да сте близки....така секи може се навие и да хоства макс 1 седмица и да ти каже "не ми се занимава и без тва нямам полза" (nqh) (xaixai)
и това го има, но се срещтат и сериозни хора ето админа на MuBag сървъра е онлайн повече от месец вече, но няма кой да се занимава с разпространине :D

и това го има, но се срещтат и сериозни хора ето админа на MuBag сървъра е онлайн повече от месец вече, но няма кой да се занимава с разпространине :D

За един месец хора със по 104 реса?Малко учудващо (wasntme) . Получавате бъгав сървър,щом не можеш да оправиш експа,къде си тръгнал?

Аз ще ти хоствам ако плащаш тока за машината (nqh)

и това го има, но се срещтат и сериозни хора ето админа на MuBag сървъра е онлайн повече от месец вече, но няма кой да се занимава с разпространине
но тоя сървър има webshop тай че хоста ти печели нещо

За един месец хора със по 104 реса?Малко учудващо (wasntme) . Получавате бъгав сървър,щом не можеш да оправиш експа,къде си тръгнал?
Човек ти ПРОС ли си?На 200 екс кавко искаш? ?БЪГА Е ОПРАВЕН ВЛЕЗ В СЪРВЪРА АКО ИСКАШ!Пък и спалновете са големи....пича сам си направи шопове спалнове аз му направих сървъра дадох му уеб... и го защитих,също така 100 реса заради уебшопа хората пращат смс и си копуват ресове! И УебШопа не съм го слагал АЗ! КАТО НЕЗНАЕТЕ МЪЛЧЕТЕ!!! МАЛОУМНИ СПАМЕРИ !!!!!!(finger)

Човек ти ПРОС ли си?На 200 екс кавко искаш? ?БЪГА Е ОПРАВЕН ВЛЕЗ В СЪРВЪРА АКО ИСКАШ!Пък и спалновете са големи....пича сам си направи шопове спалнове аз му направих сървъра дадох му уеб... и го защитих,също така 100 реса заради уебшопа хората пращат смс и си копуват ресове! И УебШопа не съм го слагал АЗ! КАТО НЕЗНАЕТЕ МЪЛЧЕТЕ!!! МАЛОУМНИ СПАМЕРИ !!!!!!(finger)

на 200 ехп Уеб Шоп тва е за смях и уеба е на инсертму ако незнаеш

на 200 ехп Уеб Шоп тва е за смях и уеба е на инсертму ако незнаеш
Е НЕ ТОВА ВЕЧЕ БЕШЕ ВЪРХА ОТ ПРОС ТУКА ПО ПРОС!!!!!!!!!!! НЕ КАЗАХ НАПРАЙХ МУ УЕБ КАЗАХ ДАДОХ, ЗАЩОТО НЯМАШЕ...И ПОД ЗАЩИТИХ ИМАХ ПРЕДВИД СЪРВЪРА, А И НА УЕБА ДОБАВИХ НЯКОЙ РАБОТИ... ТАПАНАР УМРЯЛ !!!!!!
П.С. махайте я тая тема, че ми скъсаха нервите малоумниците :mad:

Last edited:
Е НЕ ТОВА ВЕЧЕ БЕШЕ ВЪРХА ОТ ПРОС ТУКА ПО ПРОС!!!!!!!!!!! НЕ КАЗАХ НАПРАЙХ МУ УЕБ КАЗАХ ДАДОХ, ЗАЩОТО НЯМАШЕ...И ПОД ЗАЩИТИХ ИМАХ ПРЕДВИД СЪРВЪРА, А И НА УЕБА ДОБАВИХ НЯКОЙ РАБОТИ... ТАПАНАР УМРЯЛ !!!!!!
П.С. махайте я тая тема, че ми скъсаха нервите малоумниците :mad:

Какво добави на Уеба като защита!Просто информативно!Съжалявам че не е по темата но ми стана интересно!

дадох му уеб... и го защитих

НЕ КАЗАХ НАПРАЙХ МУ УЕБ КАЗАХ ДАДОХ, ЗАЩОТО НЯМАШЕ...И ПОД ЗАЩИТИХ ИМАХ ПРЕДВИД СЪРВЪРА, А И НА УЕБА ДОБАВИХ НЯКОЙ РАБОТИ...

Край, оплете са.