naiden4o New Member Joined Aug 19, 2009 Messages 199 Reaction score 8 Nov 19, 2009 #1 Защо сървъра ми крашва на 1 2 дена ??? Кажете как да го направя като го пусна и да не се заминамавам повече с него :O
Защо сървъра ми крашва на 1 2 дена ??? Кажете как да го направя като го пусна и да не се заминамавам повече с него :O
KriSioS New Member Joined Oct 12, 2009 Messages 21 Reaction score 10 Nov 20, 2009 #2 Дай повече информация кое крашва!!!
oveRLuckEd New Member Joined Apr 28, 2008 Messages 1,776 Reaction score 398 Nov 20, 2009 #3 naiden4o said: Защо сървъра ми крашва на 1 2 дена ??? Кажете как да го направя като го пусна и да не се заминамавам повече с него :O Click to expand... Страхотно.. Колкото до въпроса ти, от много неща може да крашва, смени си геймсървъра и виж дали продължава да крашва.
naiden4o said: Защо сървъра ми крашва на 1 2 дена ??? Кажете как да го направя като го пусна и да не се заминамавам повече с него :O Click to expand... Страхотно.. Колкото до въпроса ти, от много неща може да крашва, смени си геймсървъра и виж дали продължава да крашва.
naiden4o New Member Joined Aug 19, 2009 Messages 199 Reaction score 8 Nov 20, 2009 #4 Под краш имам предвид , като си пишат ацц и парола постоянно им зарежда и не ги пуска в играта !!!
naiden4o New Member Joined Aug 19, 2009 Messages 199 Reaction score 8 Nov 21, 2009 #5 Добре ве кажете как да го оправя ?
C corsair New Member Joined Feb 24, 2009 Messages 12 Reaction score 0 Jan 4, 2010 #6 naiden4o said: Добре ве кажете как да го оправя ? Click to expand... Предполагам, че може да го оправиш с програмата Logs Cleaner
naiden4o said: Добре ве кажете как да го оправя ? Click to expand... Предполагам, че може да го оправиш с програмата Logs Cleaner
Damian Team Member Joined Jun 12, 2008 Messages 623 Reaction score 583 Jan 4, 2010 #7 И аз имам същия проблем. Много ми е интересно как на единия компютър няма проблем а на другия ми се бъгва при положение че пускам едни и същи файлове под 1 и същ windows.
И аз имам същия проблем. Много ми е интересно как на единия компютър няма проблем а на другия ми се бъгва при положение че пускам едни и същи файлове под 1 и същ windows.
S sNG New Member Joined Sep 11, 2008 Messages 2,646 Reaction score 690 Jan 4, 2010 #8 naiden4o said: Защо сървъра ми крашва на 1 2 дена ??? Кажете как да го направя като го пусна и да не се заминамавам повече с него :O Click to expand... Този проблем се оправя като смениш CS-а. И аз го имах и много ме мъчеше,но го управих. или слагаш STanticheat или bor team
naiden4o said: Защо сървъра ми крашва на 1 2 дена ??? Кажете как да го направя като го пусна и да не се заминамавам повече с него :O Click to expand... Този проблем се оправя като смениш CS-а. И аз го имах и много ме мъчеше,но го управих. или слагаш STanticheat или bor team
eXTenTioN New Member Joined Jul 13, 2009 Messages 557 Reaction score 149 Jan 4, 2010 #9 Пробвайте да не пиптате ПЦ-тата вообще ! и при мен е така а като оставя ПЦ-то само с МУСървъра вклучен нямам проблем
Пробвайте да не пиптате ПЦ-тата вообще ! и при мен е така а като оставя ПЦ-то само с МУСървъра вклучен нямам проблем