Archon New Member Joined Apr 13, 2010 Messages 325 Reaction score 25 May 19, 2010 #1 Трябва ми код който кога то ваведа в Query Analyzer да ми изтрие всички ацц-та,Герой и Гуилдове , Ако някой може да напише такъф скрипт ще му бъда много благодарен
Трябва ми код който кога то ваведа в Query Analyzer да ми изтрие всички ацц-та,Герой и Гуилдове , Ако някой може да напише такъф скрипт ще му бъда много благодарен
XTYLING Active Member Joined Apr 20, 2008 Messages 359 Reaction score 159 May 19, 2010 #2 DELETE FROM AccountCharacter DELETE FROM GuildMember DELETE FROM Guild DELETE FROM MEMB_INFO DELETE FROM Character DELETE FROM VI_CURR_INFO това е за тези таблици който ти си споменал ( ацц-та,Герой и Гуилдове )
DELETE FROM AccountCharacter DELETE FROM GuildMember DELETE FROM Guild DELETE FROM MEMB_INFO DELETE FROM Character DELETE FROM VI_CURR_INFO това е за тези таблици който ти си споменал ( ацц-та,Герой и Гуилдове )
RaFa Team Member Joined Jan 24, 2009 Messages 785 Reaction score 484 May 19, 2010 #3 XTYLING said: DELETE FROM AccountCharacter DELETE FROM GuildMember DELETE FROM Guild DELETE FROM MEMB_INFO DELETE FROM Character DELETE FROM VI_CURR_INFO това е за тези таблици който ти си споменал ( ацц-та,Герой и Гуилдове ) Click to expand... warehouse, memb_stat? DELETE FROM warehouse DELETE FROM MEMB_STAT
XTYLING said: DELETE FROM AccountCharacter DELETE FROM GuildMember DELETE FROM Guild DELETE FROM MEMB_INFO DELETE FROM Character DELETE FROM VI_CURR_INFO това е за тези таблици който ти си споменал ( ацц-та,Герой и Гуилдове ) Click to expand... warehouse, memb_stat? DELETE FROM warehouse DELETE FROM MEMB_STAT
XTYLING Active Member Joined Apr 20, 2008 Messages 359 Reaction score 159 May 19, 2010 #4 за това което е искал за него точно съм му дал ... ако трябва да му дам всички ще ги включа
Bo$cH37o New Member Joined Mar 21, 2010 Messages 367 Reaction score 67 May 19, 2010 #5 Archon said: Трябва ми код който кога то ваведа в Query Analyzer да ми изтрие всички ацц-та,Герой и Гуилдове , Ако някой може да напише такъф скрипт ще му бъда много благодарен Click to expand... Tи като те гледам по-добре си ресни сървъра.
Archon said: Трябва ми код който кога то ваведа в Query Analyzer да ми изтрие всички ацц-та,Герой и Гуилдове , Ако някой може да напише такъф скрипт ще му бъда много благодарен Click to expand... Tи като те гледам по-добре си ресни сървъра.
Life Well-Known Member Joined Nov 13, 2008 Messages 1,367 Reaction score 509 May 19, 2010 #6 Archon said: Трябва ми код който кога то ваведа в Query Analyzer да ми изтрие всички ацц-та,Герой и Гуилдове , Ако някой може да напише такъф скрипт ще му бъда много благодарен Click to expand... За коя версия по точно ?
Archon said: Трябва ми код който кога то ваведа в Query Analyzer да ми изтрие всички ацц-та,Герой и Гуилдове , Ако някой може да напише такъф скрипт ще му бъда много благодарен Click to expand... За коя версия по точно ?