A Akaruzboy New Member Joined Mar 30, 2009 Messages 91 Reaction score 14 Apr 9, 2009 #1 Хора,търсих къде ли не,даже и тук видях едни постове в темата за суб сървър,но не става да направя сървъра Non-Pvp,ако някои знае как да стане да каже,мерси предварително. П.П Геим сървъра ми е на blackjack. Reactions: iliqas
Хора,търсих къде ли не,даже и тук видях едни постове в темата за суб сървър,но не става да направя сървъра Non-Pvp,ако някои знае как да стане да каже,мерси предварително. П.П Геим сървъра ми е на blackjack.
crazyboy New Member Joined Aug 21, 2008 Messages 2,110 Reaction score 496 Apr 10, 2009 #2 няма да стане да пуснеш суб на по старите верси
B boianx New Member Joined Jul 30, 2008 Messages 402 Reaction score 58 Apr 10, 2009 #3 това е 97d+99i и може
diablo21 Banned Joined Sep 9, 2008 Messages 1,052 Reaction score 475 Apr 10, 2009 #4 crazyboy said: няма да стане да пуснеш суб на по старите верси Click to expand... как няма да стане :Д а отностно за Non-PVP виш 1во темата за Non-pvp ако ти е така после иди в папката Gameserver настройките там на файловете и ако има : PK PKlifetime или както са там нз си ги смени
crazyboy said: няма да стане да пуснеш суб на по старите верси Click to expand... как няма да стане :Д а отностно за Non-PVP виш 1во темата за Non-pvp ако ти е така после иди в папката Gameserver настройките там на файловете и ако има : PK PKlifetime или както са там нз си ги смени
A Akaruzboy New Member Joined Mar 30, 2009 Messages 91 Reaction score 14 Apr 10, 2009 #5 diablo21 said: как няма да стане :Д а отностно за Non-PVP виш 1во темата за Non-pvp ако ти е така после иди в папката Gameserver настройките там на файловете и ако има : PK PKlifetime или както са там нз си ги смени Click to expand... За тази версия се иска с hex-a да едитваш геим сървър,по добре си мълчи с тия мнения хем ти казах по нагоре че така не става
diablo21 said: как няма да стане :Д а отностно за Non-PVP виш 1во темата за Non-pvp ако ти е така после иди в папката Gameserver настройките там на файловете и ако има : PK PKlifetime или както са там нз си ги смени Click to expand... За тази версия се иска с hex-a да едитваш геим сървър,по добре си мълчи с тия мнения хем ти казах по нагоре че така не става
diablo21 Banned Joined Sep 9, 2008 Messages 1,052 Reaction score 475 Apr 10, 2009 #6 добре ще си мълча но да много знаеш си го оправи
EviL New Member Joined Jul 10, 2008 Messages 53 Reaction score 3 Apr 10, 2009 #7 crazyboy said: няма да стане да пуснеш суб на по старите верси Click to expand... Може да пусни Subserver това че версията е стара няма никакъв проблем :mm:
crazyboy said: няма да стане да пуснеш суб на по старите верси Click to expand... Може да пусни Subserver това че версията е стара няма никакъв проблем :mm:
crazyboy New Member Joined Aug 21, 2008 Messages 2,110 Reaction score 496 Apr 11, 2009 #8 а ве добре ве какво само копирате моето мнение като знаете всичките що не му кажете ми само спамите?
EviL New Member Joined Jul 10, 2008 Messages 53 Reaction score 3 Apr 11, 2009 #9 crazyboy said: а ве добре ве какво само копирате моето мнение като знаете всичките що не му кажете ми само спамите? Click to expand... ми недей да приказваш кат неразбираш и няма да копираме какво пишиш -
crazyboy said: а ве добре ве какво само копирате моето мнение като знаете всичките що не му кажете ми само спамите? Click to expand... ми недей да приказваш кат неразбираш и няма да копираме какво пишиш -
SuMMeR Member Joined Apr 29, 2008 Messages 300 Reaction score 15 Apr 11, 2009 #10 НЯма начин да няма начин ,,,, ще поразровя и щети кажа.
Shaker Active Member Joined Aug 19, 2008 Messages 611 Reaction score 145 Apr 11, 2009 #11 crazyboy said: няма да стане да пуснеш суб на по старите верси Click to expand... Грешиш.
crazyboy New Member Joined Aug 21, 2008 Messages 2,110 Reaction score 496 Apr 11, 2009 #12 еи го само спамери голями разбирачи ако имаш нещо да казваш казвай казах да не ме копираш
SuMMeR Member Joined Apr 29, 2008 Messages 300 Reaction score 15 Apr 11, 2009 #13 crazyboy said: еи го само спамери голями разбирачи ако имаш нещо да казваш казвай казах да не ме копираш Click to expand... мале братле успокойсе като спамят спамят ... тфа е ф техен ----
crazyboy said: еи го само спамери голями разбирачи ако имаш нещо да казваш казвай казах да не ме копираш Click to expand... мале братле успокойсе като спамят спамят ... тфа е ф техен ----
A Akaruzboy New Member Joined Mar 30, 2009 Messages 91 Reaction score 14 Apr 11, 2009 #14 Начин има,както казах по горе едитваш геим сървъра с хекс едитор.Ако искате спрете да пълните темата.
Начин има,както казах по горе едитваш геим сървъра с хекс едитор.Ако искате спрете да пълните темата.