- Reaction score
- 819
Здравейте,
в този урок ще ви покажа, как да направите наклонени чертички, който може би сте виждали много пъти.
Ето това е крайният резултат:
Стъпка 1
File -> New с размери 5x5 pixels, както на снимката
Стъпка 2
Увеличете документа до 1600%, както на снимката
Стъпка 3
Вземете Pencil Tool и черният цвят, както на снимката
Стъпка 4
С Pencil Tool на Master Diameter 1px начертайте линийки по-диагонала на файла, както на снимката
Стъпка 5
Отидете на Edit -> Define Pattern..., както на снимката
Стъпка 6
Отидете на Pattern Stamp Tool, което се намира в страничното меню, както на снимката
Стъпка 7
От падащото меню изберете патерна и го тествайте, ако всичко е така, както в крайният резултат, значи сте се справили.
Урокът, снимките и обяснението са изготвени от мен, надявам се да съм полезен с този урок и да се ползва за добри цели.
в този урок ще ви покажа, как да направите наклонени чертички, който може би сте виждали много пъти.
Ето това е крайният резултат:

Стъпка 1
File -> New с размери 5x5 pixels, както на снимката
Стъпка 2
Увеличете документа до 1600%, както на снимката
Стъпка 3
Вземете Pencil Tool и черният цвят, както на снимката
Стъпка 4
С Pencil Tool на Master Diameter 1px начертайте линийки по-диагонала на файла, както на снимката
Стъпка 5
Отидете на Edit -> Define Pattern..., както на снимката

Стъпка 6
Отидете на Pattern Stamp Tool, което се намира в страничното меню, както на снимката

Стъпка 7
От падащото меню изберете патерна и го тествайте, ако всичко е така, както в крайният резултат, значи сте се справили.

Урокът, снимките и обяснението са изготвени от мен, надявам се да съм полезен с този урок и да се ползва за добри цели.