[Help] Графика

Wikko0

Well-Known Member
Reaction score
263
Здравейте потребители на DarksTeam !
Искам да попитам , защо в някои Му-та графиката е много по-добра от другите (think) Ето малко снимки за какво говоря ...
Също така искам да кажа ,че едното му е с файловете на DarkMaster (Първата снимка) ,а втората мисля че е с авторски :)
images91440.jpg

images83469.jpg

Ако знаете как да си направя графиката на муто като на втората снимка , споделете :)
П.С Не е с цел рекламация :)

Някой да знае как да си направя графиката така ? :p

Пиши на кирилица !!
Не е от Windows-a ,тъй като аз съм го снимал от един компютър ....
До колкото знам е от майна , но не знам как да го направя с такава графика...

За мене няма разлика или имам проблем с очите :Д

nqmam BG na toq windows moq glasi se ot Windowsa za6toto nqkoi Main.exe-ta imat razlika ;)

Аз виждам разлика само в текста на Дарк Мастер са по дебели а на другия са по тънки и прави илюзия че е по добро качеството на картината :)

Има доста разлика в графиката на едното му и другото...
Дето е с на DarkMaster файловете буквите са много грозни , не приближени и п.р , сетовете Екселънт не се различават от не Екселънт сетовете , и пътя по който вървя е някак нарушен (не мога да го обясня)

Другото му , сетовете се различават Екселънт и не Екселънт , буквите са приближени и хубави , пътя е някак гладък и т.н ;)
Това е разликата ;)

Има доста разлика в графиката на едното му и другото...
Дето е с на DarkMaster файловете буквите са много грозни , не приближени и п.р , сетовете Екселънт не се различават от не Екселънт сетовете , и пътя по който вървя е някак нарушен (не мога да го обясня)

Другото му , сетовете се различават Екселънт и не Екселънт , буквите са приближени и хубави , пътя е някак гладък и т.н ;)
Това е разликата ;)

ами... играй с другия клиент... толкова е просто :)

ООО мислиш ли че не съм пробвал ;}
Смених цялата Data и пак графиката беше тъпа .... После ми казаха че е от main.exe , но няма как да сменя main.exe ;}