[Release] EscapeWeb Fixed GooDBye

banned

Active Member
Reaction score
71
Това е EscapeWeba фикснат от мене и се надявам че няма дупки ако има проблеми пишете.

http://rapidshare.com/files/315804378/EscapeWeb_fixed_GooDBye.rar.html

За newsa и downloada има pro4eti.txt и там пише :)
за малко да забравя че трябва да влезнете в _inc/sqlcfg.php и да си напишете сял паролата.

Това е моя новогодишен подарак :)

Last edited:
колко % е фикснат? горе доло и мерси! добра работа 10/10

омг и за що е тва овъртане на Newsa ? от News.php през датабасе и от датабасе в някав php doc o_O и между другуто дай инфо на това кое си фикснал o_O
и толковали беше трудното да заместиш darks.php с този на DarkMaster и да го постнеш целия на едно ?

Last edited:
Преди веба не работише вече работи и сам добавил secure от на Savoy метоба за защита и двата модула дадени в на Васко темата.Всичко квота мога сам фикснал но рабирасе може да има някои друг баг.
За newsa и downloada има pro4eti.txt i tam pi6e

Last edited:
всичко квота мога сам фикснал но рабирасе може да има някои друг баг.
За newsa и downloada има pro4et4e.txt i tam pi6e

и какво пише там На Title сложете localhost .... за кво е тая глупост ? тоест тва овъртане ? .... толкос ли е трудно ако искаш na MySql Новини да напишеш 3 прости кода а й Killara е реласе супер готини и лесни за употреба News System+Commentars ....
тоест фикснатото е едни инструкции ;)

Last edited:
eXTenTioN ти кога ще Release тоя веб или се отказа да си остане само за тебе

омг и за що е тва овъртане на Newsa ? от News.php през датабасе и от датабасе в някав php doc o_O и между другуто дай инфо на това кое си фикснал o_O
и толковали беше трудното да заместиш darks.php с този на DarkMaster и да го постнеш целия на едно ?
О боже...видях те колко разбираш и php-то,новините се пишат ръчно.(има излишни неща но не пречат ако не пишеш нищо в таблицата,най-много да ги повтори толкова пъти колкото реда има в таблицата тъй като се броят редовете(num rows))
Дерзай кодере дето незнаеш кво гледаш.
А за сайта,гледам че някои неща от ранкинг-а липсват(Класифицирането на отделен тип(примерно по най-много energy))?
btw lost password модула не бачка,проблема е в _inc/darks.class.php (от 176-ти ред започва функцията lost password()) :)

и какво пише там На Title сложете localhost .... за кво е тая глупост ? тоест тва овъртане ? .... толкос ли е трудно ако искаш na MySql Новини да напишеш 3 прости кода а й Killara е реласе супер готини и лесни за употреба News System+Commentars ....
тоест фикснатото е едни инструкции ;)
Можеби на някой хора им харесва ръчно да си ги пишат новините(най-малък риск има).

И сега след като си прочел всичко отгоре се замисли дали найстина разбираш php повече от мене,не го съобщавай тук запази си мнението за себе си :)

Last edited:
на мене ми показва че е на 220 ред грешката и след като истрих 2 та реда
$f = new FormValidator($elems);
$err = $f->validate($_POST);
ето тея и си бачка lostpassworda

е тея излишните работи ги махнах щото не можах ги опрая а пак и кои ще гледа кои (най много enegy) има

Last edited:
I don't see anything different o_O... maybe iam blind :D

О боже...видях те колко разбираш и php-то,новините се пишат ръчно.(има излишни неща но не пречат ако не пишеш нищо в таблицата,най-много да ги повтори толкова пъти колкото реда има в таблицата тъй като се броят редовете(num rows))
Дерзай кодере дето незнаеш кво гледаш.
А за сайта,гледам че някои неща от ранкинг-а липсват(Класифицирането на отделен тип(примерно по най-много energy))?
btw lost password модула не бачка,проблема е в _inc/darks.class.php (от 176-ти ред започва функцията lost password()) :)

Можеби на някой хора им харесва ръчно да си ги пишат новините(най-малък риск има).

И сега след като си прочел всичко отгоре се замисли дали найстина разбираш php повече от мене,не го съобщавай тук запази си мнението за себе си :)

Аз винаги съм предпочитал да си драскам новините в един *.txt документ.

на мене ми показва че е на 220 ред грешката и след като истрих 2 та реда
$f = new FormValidator($elems);
$err = $f->validate($_POST);
ето тея и си бачка lostpassworda

е тея излишните работи ги махнах щото не можах ги опрая а пак и кои ще гледа кои (най много enegy) има
Не става въпрос само за energy.
Ами PK?
http://danger-mu.com/?op=rankings&rank=option

И като ги изтриеш прецакваш друга функция...
PHP:
if ( $err === true ) {
$valid = $f->getValidElems();
foreach ( $valid as $k => $v ) {
if ( $valid[$k][0][1] == false ) {
if ( empty($valid[$k][0][2]) ) {
show_error($valid[$k][0][2]);
}else {
show_error($valid[$k][0][2]);
}
Как ще се получи според тебе като я няма дефинирана $err (think)
А можеби ще почне да показва паролата и без да е верен и-мейла или въпроса и отговора :D
Пробвай и кажи дали не е така

Last edited:
аз пробвах като збаркам имеила или секретния отговор или вапрос исписва че е грешен

Е карай си като пич тогава :D

Last edited:
първо се научи да пишеш на български и после ми се прави на хакер !